Tots els pobles
EN

Inici>Notícies>Notícies d'empresa

Esquema de disseny d'eines d'eines, accessoris i inspecció

Temps: 2021-03-08 Accessos : 35

Objectiu del disseny

L’objectiu de les eines, els accessoris i la fixació de control és millorar l’eficiència de la producció per lots de productes mecànics i garantir l’estabilitat de la qualitat dels productes mecànics, de manera que s’aconsegueixi l’objectiu de reduir el cost de producció dels productes. Per tant, el disseny i fabricació d’eines, aparells i aparells d’inspecció haurien d’estar subjectes a aquest propòsit de manera incondicional.

Consideracions de disseny

Les eines, accessoris i eines d’inspecció són generalment de producció única, però el temps d’ús és generalment llarg, les eines de motlle consideren principalment la vida útil, les condicions de manteniment, etc. Les eines de fixació es consideren convenient, segura, eficient i fiable. Les eines d’inspecció consideren principalment l’ús de manteniment convenient, fiable i convenient, etc.

Tenint en compte els motius anteriors, el cost de disseny de les eines, accessoris i equips de control hauria de deixar pas a la seguretat, eficiència, fiabilitat, vida útil, comoditat i altres factors.

Criteris de selecció de materials

Les peces estàndard madures (com ara pal de guia, màniga de guia, subjecció, molla, ferreteria, cilindre d’aire, cilindre hidràulic, base de motlle estàndard, mandril ràpid, etc.) s’utilitzaran en la mesura del possible per al disseny.

Per al disseny de les peces principals, és necessari dissenyar acuradament la selecció de la combinació i la duresa dels materials metàl·lics i els tipus de tractament tèrmic (com ara temperat i temperat, alta freqüència, carburació i apagat, nitruració i apagat), sobretot considerant la prevenció de deformació de les peces després del tractament tèrmic i tingueu en compte la compatibilitat de la duresa i les mesures de lubricació necessàries per a les peces amb fricció mútua.

El gruix i el tipus de recobriment (galvanització, níquel, revestiment de crom brillant, anodització, anodització dura, anodització conductiva, revestiment de crom dur, blau, etc.) han de ser dissenyats acuradament per al tractament de superfícies segons la funció de les peces.

Punts bàsics de disseny d’eines d’eines, accessoris i eines de comprovació

1. Mètode de subjecció de peces mecàniques

Una pinça d'alineació directa

Baixa eficiència, alta precisió d'alineació; apte per a peces de treball de forma simple i de lot petit.

A la figura següent, el propi mandril de quatre mandíbules és una mena d’aparell, només un dispositiu general.

Marcatge B i alineació de la subjecció

És adequat per a foses de lots petits i de formes complexes.

2. Tres principis de subjecció de les peces després de col·locar-les en el dispositiu

a. El principi de les parts que no es mouen després de col·locar-les en el dispositiu

La direcció de la força de subjecció s’ha de seleccionar per apuntar a la dada de posicionament (la primera dada) i la mida de la força de subjecció ha de ser suficient per equilibrar la influència d’altres forces, de manera que les parts no es moguin en el procés de mecanitzat .

b. El principi de no deformació de les peces després del posicionament en el dispositiu